DOMAĆI SLAVONSKI

Eko med

Naš med ima jedinstven okus i bogat je hranjivim tvarima, a također posjedujemo sve potrebne certifikate za eko proizvod.

domaci_eko_med_slavonija_000

Domaći slavonski eko med

Uživajte u čistom i potpuno prirodnom ekološkom medu iz naših košnica smještenih na prekrasnom Branitelj Eko imanju. Naš cvjetni med proizvodi se na ekološki način, bez upotrebe kemikalija i drugih umjetnih dodataka, što ga čini vrhunskim ekološkim proizvodom. Naše košnice nalaze se u srcu Slavonije, regiji poznatoj po plodnoj zemlji i bogatim livadama.

Naš cvjetni med je 100% hrvatski proizvod i nudi vrhunsku kvalitetu, a njegova prirodna slatkoća i bogatstvo hranjivih tvari čine ga idealnim izborom za svakodnevno korištenje. Naši pčelinjaci se nalaze u okruženju prirode, okruženi prekrasnim krajolikom koji se može vidjeti u okolici našeg imanja, što osigurava zdrav i ukusan med.

Svaki med koji proizvodimo je potpuno prirodan i ne obrađujemo ga ni na koji način, tako da zadržava sve svoje hranjive sastojke i zdrave osobine. Naši pčelari su stručni i posvećeni svojim košnicama i pčelama, što nam omogućuje da osiguramo visoku kvalitetu svakog meda. Naši medovi proizvode se u malim serijama, što nam omogućuje da pažljivo pratimo svaki korak proizvodnje i osiguramo vrhunsku kvalitetu svakog meda.

Kako bismo osigurali najvišu kvalitetu, naš cvjetni med posjeduje sve potrebne certifikate za eko proizvod, uključujući certifikat Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu, kao i certifikat Europske unije za ekološku proizvodnju.

Uz naš cvjetni med, možete uživati u slatkom i zdravom dodatku vašim omiljenim jelima i napitcima. Također je idealan za korištenje kao prirodni zaslađivač, a ima i brojne zdravstvene prednosti. Nudimo mogućnost dostave u Hrvatskoj i zemljama Europske unije, tako da možete uživati u našem čistom i prirodnom ekološkom medu bez obzira gdje se nalazite.

Svi proizvodi dostavljaju se u cijeloj EU, a za domaće narudžbe iznad 150,00 € omogućena je besplatna dostava.

Naručite na: 

info@branitelj-eko.hr

Ispitivanje

Analitički izvještaj i rezultate ispitivanja meda provodila je specijalizirana tvrtka za kontrolu robe i laboratorijska ispitivanja Inspecto d.o.o. U nastavku donosimo javni dokument o ispravnosti i kakvoći proizvoda.

KONTAKT INFO

Kontaktirajte nas za sve informacije.

Kontakt broj za narudžbu

+385 (0)99 712 5101
+385 (0)99 228 7179info@branitelj-eko.hr
branitelj-eko@branitelj-eko.hr