DOMAĆA SLAVONSKA

Šunka

Samo kvalitetni komad buta od crne slavonske svinje čini posebnu simfoniju okusa jednog od najpoznatijeg slavonskog prehrambenog brenda. Kušajte domaću šunku od crne slavonske svinje uzgojene na ekološki način.

Domaća šunka

Prerada šunke smještena je u samom srcu Slavonije, u Đakovu.

Domaća slavonska šunka dobiva se od kvalitetnog buta crne slavonske svinje soljenjem, dimljenjem, sušenjem i zrenjem. Važna uloga dimljenja je dobivanje specifičnog, ugodnog mirisa i okusa po dimu, a osim toga dimljenje šunke mijenja njen vanjski izgled gdje ona dobiva zlatnosmeđu do smeđu boju. Također dimljenjem ona iznutra postaje rozo crvena i sočna.  Domaća slavonska šunka nastala je od crne slavonske svinje, poznata i kao „fajferica“ koja je uzgojena na ekološki način. Upravo kvaliteta mesa odnosno uzgoj svinja je ključan za visoku kakvoću suhomesnatog proizvoda. 

Velika pozornost usmjerena je na ekološki uzgoj crnih slavonskih svinja, tako da im je omogućeno nesmetano kretanje u slavonskim šumama nedaleko od Đakova, te na prehranu koja je bazirana isključivo na ekološku hranu. Svi proizvodi dostavljaju se u cijeloj Hrvatskoj, a za narudžbe iznad 100 kn omogućena je besplatna dostava.

KONTAKT INFO

Kontaktirajte nas za sve informacije.

Kontakt broj za narudžbu

email za narudžbu

branitelj-eko@branitelj-eko.hr