DOMAĆA SLAVONSKA

Tlačenica – Švargl

Kontrolirani uzgoj i kvalitetno meso čine posebnu simfoniju okusa jednog od najpoznatijeg slavonskog prehrambenog brenda. Kušajte domaću tlačenicu od crne slavonske svinje uzgojene na ekološki način.

Tlačenica – Švargl

Uzgoj i prerada tlačenice – švargla smješteni su u samom srcu Slavonije, u Đakovu. Uz kontroliran uzgoj, tlačenica od crne slavonske svinje, postala je prava delikatesa savršenog okusa koja osvaja svako nepce.

Domaća slavonska tlačenica nastala je od crne slavonske svinje, poznata i kao „fajferica“ koja je uzgojena na ekološki način. Upravo kvaliteta mesa odnosno uzgoj svinja je ključan za visoku kakvoću suhomesnatog proizvoda. Nakon odabira mesa slijedi proizvodnja domaće slavonske krvenice u kontroliranim uvjetima.

Velika pozornost usmjerena je na ekološki uzgoj crnih slavonskih svinja, tako da im je omogućeno nesmetano kretanje u slavonskim šumama nedaleko od Đakova, te na prehranu koja je bazirana isključivo na ekološku hranu. Svi ekološki certifikati i analize mesa koje potvrđuju ispravnost i ekološki uzgoj dostavljeni su u nastavku ili na zahtjev naručitelja, odnosno kupca.

Suhomesnate proizvode dostavljamo na području cijele  EU!

Naručite na mob: 0997125101

e-mail: info@branitelj-eko.hr

KONTAKT INFO

Kontaktirajte nas za sve informacije.

Kontakt broj za narudžbu

e-mail za narudžbu

info@branitelj-eko.hr

branitelj-eko@branitelj-eko.hr

radno vrijeme

pon – pet

08:00 – 15:00 h