DOMAĆI SLAVONSKI

Kulin

Samo najkvalitetnije meso od crne slavonske svinje i mješavine domaćih začina čine posebnu simfoniju okusa najpoznatijeg slavonskog prehrambenog brenda. Kušajte domaći kulin od crne slavonske svinje uzgojene na ekološki način.

Domaći kulin

U Đakovačkom podneblju za riječ “kulen” najčešće se može čuti “kulin”, samim time što su uzgoj i prerada smješteni u samom srcu Slavonije, u Đakovu, izabran je naziv “kulin”.

Za domaći slavonski kulin uvijek su birani samo najbolji komadi mesa crne slavonske svinje, poznata i kao “fajferica” koja je uzgojena na ekološki način. Upravo kvaliteta mesa odnosno uzgoj svinja je ključan za visoku kakvoću suhomesnatog proizvoda. Osim kvalitetnog mesa, domaće recepture, dodaje se i kvalitetna mješavina začina slatke i ljute mljevene paprike, soli i ostalih domaćih začina. Nakon odabira kvalitetnog mesa i mješavine začina slijedi proizvodnja domaćeg slavonskog kulina koji sazrijeva u kontroliranim uvjetima.

Velika pozornost usmjerena je na ekološki uzgoj crnih slavonskih svinja, tako da im je omogućeno nesmetano kretanje u slavonskim šumama nedaleko od Đakova, te na prehranu koja je bazirana isključivo na ekološku hranu. Svi ekološki certifikati i analize mesa koje potvrđuju ispravnost i ekološki uzgoj dostavljeni su u nastavku ili na zahtjev naručitelja, odnosno kupca. Svi proizvodi dostavljaju se u cijeloj Hrvatskoj, a za narudžbe iznad 100 kn omogućena je besplatna dostava.

Ispitivanje

Analitički izvještaj i rezultate ispitivanja kulina provodila je specijalizirana tvrtka za kontrolu robe i laboratorijska ispitivanja Inspecto d.o.o. U nastavku donosimo javni dokument o ispravnosti i kakvoći suhomesnatog proizvoda.

KONTAKT INFO

Kontaktirajte nas za sve informacije.

Kontakt broj za narudžbu

email za narudžbu

branitelj-eko@branitelj-eko.hr