DOMAĆI SLAVONSKI

Kulin

 

Samo najkvalitetnije meso crne slavonske svinje i mješavina domaćih začina čine posebnu simfoniju okusa najpoznatijeg slavonskog prehrambenoga brenda. Kušajte slavonsko zlato, kralja slavonske trpeze, domaći kulin od crne slavonske svinje uzgojene na ekološki način.

Domaći kulin

 

U Đakovačkom podneblju za kulen najčešće se može čuti kulin, a budući da su nama ekološki uzgoj crne slavonske svinje kao i prerada suhomesnatih proizvoda smješteni u samom srcu Slavonije – Đakovu, naš odabir za ime kralja slavonskoga stola je kulin.

Domaći slavonski kulin oduvijek se pripravlja od biranih, samo najboljih komada mesa crne slavonske svinje, poznate fajferice, koja je u našoj ekološki usmjerenoj djelatnosti uzgojena primjenom svih propisanih ekoloških standarda. Upravo kvaliteta mesa postignuta ekološkim uzgojem, ključna je za vrhunsku kakvoću gotovog suhomesnatoga proizvoda. Osim vrhunskoga mesa, kulin sadrži kvalitetnu mješavinu začina domaće recepture: crvenu mljevenu papriku, sol i vodu aromatiziranu češnjakom.

Veliku pozornost usmjeravamo na ekološke standarde uzgoja crnih slavonskih svinja. Kako bi im se omogućilo nesmetano kretanje, smještene su u slavonskim šumama nedaleko od Đakova, a prehrana im je bazirana isključivo na ekološkim kulturama. Ekološki certifikat i analiza mesa kojima se potvrđuju ispravnost mesa i ekološki uzgoj crne slavonske svinje priloženi su u nastavku ili ih dajemo na uvid na zahtjev.

Suhomesnate proizvode dostavljamo na području cijele EU!

Naručite na broj: 0997125101

e-mail: info@branitelj-eko.hr

Ispitivanje

Analitički izvještaj i rezultate ispitivanja kulina provodila je specijalizirana tvrtka za kontrolu robe i laboratorijska ispitivanja Inspecto d.o.o. U nastavku donosimo javni dokument o ispravnosti i kakvoći suhomesnatog proizvoda.

KONTAKT INFO

Kontaktirajte nas za sve informacije.

Kontakt broj za narudžbu

e-mail za narudžbu

info@branitelj-eko.hr

branitelj-eko@branitelj-eko.hr

RADNO VRIJEME

PON-PET

08:00-15:00 h