DOMAĆI SLAVONSKI

Eko lješnjaci

Naši domaći slavonski eko lješnjaci uzgajaju se s ljubavlju i pažnjom, bez korištenja kemikalija, što osigurava kvalitetan, prirodni proizvod s bogatim okusom i visokom prehrambenom vrijednošću.

branitelj_eko_ljesnjak_ikona

Domaći slavonski eko lješnjaci

Uživajte u zdravom i ukusnom snacku s našim domaćim slavonskim eko lješnjacima, uzgojenim na ekološki način bez upotrebe pesticida, herbicida i drugih kemikalija. Naša obiteljska farma u blizini Đakova, u srcu Slavonije, nudi optimalne klimatske uvjete za uzgoj lješnjaka, a naši lješnjaci uzgajaju se u prirodnom okruženju, okruženi predivnom prirodom i šumom.

Kako bismo osigurali najvišu kvalitetu, svi naši eko lješnjaci posjeduju certifikate za ekološku proizvodnju, uključujući certifikat Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu, kao i certifikat Europske unije. Naši lješnjaci proizvode se u malim serijama, što nam omogućuje da se posvetimo pažnji detaljima i osiguramo kvalitetu svake pojedinačne lješnjake.

Nudimo mogućnost dostave u Hrvatskoj i zemljama Europske unije, tako da naši slavonski eko lješnjaci mogu postati vaš omiljeni snack bez obzira gdje se nalazite. Osim što su bogati hranjivim tvarima, naši eko lješnjaci su popularan sastojak u mnogim jelima i desertima. Naručite svoje eko lješnjake danas i uživajte u prirodnom okusu koji donose ovi ukusni plodovi.

Svi proizvodi dostavljaju se u cijeloj EU, a za domaće narudžbe iznad 150,00 € omogućena je besplatna dostava.

Naručite na: 

info@branitelj-eko.hr

Ispitivanje

Analitički izvještaj i rezultate ispitivanja lješnjaka provodila je specijalizirana tvrtka za kontrolu robe i laboratorijska ispitivanja Inspecto d.o.o. U nastavku donosimo javni dokument o ispravnosti i kakvoći proizvoda.

KONTAKT INFO

Kontaktirajte nas za sve informacije.

Kontakt broj za narudžbu