DOMAĆA SLAVONSKA

Kulinova seka

Najkvalitetnije meso od crne slavonske svinje iz ekološkog uzgoja uz mješavinu tradicionalnih slavonskih začina čine posebnu simfoniju okusa jednog od najpoznatijih slavonskih prehrambenih brendova.

Kušajte domaću kulinovu seku od mesa crne slavonske svinje uzgojene na ekološki način.

Domaća kulinova seka

 

Uzgoj i prerada kulinove seke smješteni su u samom srcu Slavonije, u Đakovu. Uz kontroliran ekološki uzgoj, kulinova seka od crne slavonske svinje postala je prava delikatesa savršenog okusa koja osvaja svako nepce.

Upravo kvaliteta mesa postignuta ekološkim uzgojem, ključna je za vrhunsku kakvoću gotovog suhomesnatoga proizvoda. Posebno skrbimo za ekološke standarde uzgoja crnih slavonskih svinja. Nesmetano kretanje omogućuje im boravak u slavonskim šumama nedaleko od Đakova, a prehrana im se sastoji od isključivo ekoloških kultura.

Ekološki certifikat i analiza mesa kojima se potvrđuju ispravnost mesa i ekološki uzgoj crne slavonske svinje priloženi su u nastavku ili ih dajemo na uvid na zahtjev.

Suhomesnate proizvode dostavljamo na području cijele  EU!

Naručite na mob: 0997125101

e-mail: info@branitelj-eko.hr

Ispitivanje

Analitički izvještaj i rezultate ispitivanja kulenove seke provodila je specijalizirana tvrtka za kontrolu robe i laboratorijska ispitivanja Inspecto d.o.o. U nastavku donosimo javni dokument o ispravnosti i kakvoći suhomesnatog proizvoda.

KONTAKT INFO

Kontaktirajte nas za sve informacije.

Kontakt broj za narudžbu

e-mail za narudžbu

info@branitelj-eko.hr

branitelj-eko@branitelj-eko.hr

radno vrijeme

pon – pet 08:00 – 15:00 h