DOMAĆA SLAVONSKA

Kobasica svježa

Samo najkvalitetnije meso od crne slavonske svinje i mješavine domaćih začina čine posebnu simfoniju okusa jednog od najpoznatijih slavonskih prehrambenih brendova. Kušajte domaću svježu kobasicu od crne slavonske svinje uzgojene na ekološki način.

Kobasica svježa

Uzgoj i prerada svježe kobasice smješteni su u samom srcu Slavonije, u Đakovu. Uz kontroliran uzgoj, kobasica  od crne slavonske svinje postala je prava delikatesa savršenog okusa koja osvaja svako nepce.

Za domaću slavonsku kobasicu uvijek su birani samo najbolji komadi mesa crne slavonske svinje, poznata i kao “fajferica” koja je uzgojena na ekološki način. Upravo kvaliteta mesa odnosno uzgoj svinja je ključan za visoku kakvoću proizvoda. Osim kvalitetnog mesa, domaće recepture, dodaje se i kvalitetna mješavina začina slatke i ljute mljevene paprike, soli i ostalih domaćih začina. Nakon odabira kvalitetnog mesa i mješavine začina slijedi proizvodnja domaće slavonske kobasice. Svježu kobasicu potrebno je termički obraditi prije upotrebe.

Velika pozornost usmjerena je na ekološki uzgoj crnih slavonskih svinja, tako da im je omogućeno nesmetano kretanje u slavonskim šumama nedaleko od Đakova, te na prehranu koja je bazirana isključivo na ekološku hranu. Svi ekološki certifikati i analize mesa koje potvrđuju ispravnost i ekološki uzgoj dostavljeni su u nastavku ili na zahtjev naručitelja, odnosno kupca. Svi proizvodi dostavljaju se u cijeloj EU, a za domaće narudžbe iznad 150,00 € omogućena je besplatna dostava.

Naručite na:

info@branitelj-eko.hr

KONTAKT INFO

Kontaktirajte nas za sve informacije.

Kontakt broj za narudžbu

email za narudžbu

info@branitelj-eko.hr
branitelj-eko@branitelj-eko.hr

radno vrijeme

PON-PET 08:00-15:00