DOMAĆI SLAVONSKI

Čvarci

Kontrolirani ekološki uzgoj i kvalitetno masno tkivo čine posebnu simfoniju okusa jednog od najpoznatijeg slavonskog prehrambenog brenda.

Kušajte domaće čvarke od crne slavonske svinje uzgojene na ekološki način.

Domaći čvarci

Ekološki uzgoj crnih slavonskih svinja i prerada čvaraka smješteni su u samom srcu Slavonije, u Đakovu. Uz ekološki kontroliran uzgoj, domaći čvarci od crne slavonske svinje postali su izvorna delikatesa savršenog okusa koja osvaja svako nepce.

Domaći čvarci se pripremaju kuhanjem komada slanine i masnog mesa u metalnom kotlu na drveni ogrjev. Mast se ocijedi dok se preostali dijelovi  masnog tkiva prže.

Veliku pozornost usmjeravamo na ekološke standarde uzgoja crnih slavonskih svinja. Kako bi im se omogućilo nesmetano kretanje, smještene su u slavonskim šumama nedaleko od Đakova, a prehrana im je bazirana isključivo na ekološkim kulturama.

Ekološki certifikat i analiza mesa kojima se potvrđuju ispravnost mesa i ekološki uzgoj crne slavonske svinje priloženi su u nastavku ili ih dajemo na uvid na zahtjev.

Suhomesnate proizvode dostavljamo na području cijele EU, a za domaće narudžbe iznad 150,00 € osiguravamo besplatnu dostavu!

Naručite na: 

info@branitelj-eko.hr

KONTAKT INFO

Kontaktirajte nas za sve informacije.

Kontakt broj za narudžbu

+385 (0)99 228 7179

+385 (0)99 712 5101

email za narudžbu

branitelj-eko@branitelj-eko.hr

info@branitelj-eko.hr