DOMAĆA SLAVONSKA

Kobasica

Najkvalitetnije meso od ekološki uzgojene crne slavonske svinje uz dodatak tradicionalnih slavonskih začina stvaraju posebnu simfoniju okusa jednog od najpoznatijih slavonskih prehrambenih brendova.

Kušajte kobasicu od mesa crne slavonske svinje iz ekološkog uzgoja.

Domaća kobasica

Uzgoj i prerada kobasice smješteni su u samom srcu Slavonije, u Đakovu. Uz kontroliran ekološki uzgoj, kobasica od crne slavonske svinje postala je prava delikatesa savršenog okusa koja osvaja svako nepce.

Upravo kvaliteta mesa postignuta ekološkim uzgojem, ključna je za vrhunsku kakvoću gotovog suhomesnatoga proizvoda. Osim vrhunskoga mesa, kobasica sadrži i kvalitetnu mješavinu tradicionalnih začina domaće recepture.

Veliku pozornost usmjeravamo na ekološke standarde uzgoja crnih slavonskih svinja. Kako bi im se omogućilo nesmetano kretanje, smještene su u slavonskim šumama nedaleko od Đakova, a prehrana im je bazirana isključivo na ekološkim kulturama.

Ekološki certifikat i analiza mesa kojima se potvrđuju ispravnost mesa i ekološki uzgoj crne slavonske svinje priloženi su u nastavku ili ih dajemo na uvid na zahtjev.

Suhomesnate proizvode dostavljamo na području cijele  EU!

Naručite na mob: 0997125101

e-mail: info@branitelj-eko.hr

Ispitivanje

Analitički izvještaj i rezultate ispitivanja kobasice provodila je specijalizirana tvrtka za kontrolu robe i laboratorijska ispitivanja Inspecto d.o.o. U nastavku donosimo javni dokument o ispravnosti i kakvoći suhomesnatog proizvoda.

KONTAKT INFO

Kontaktirajte nas za sve informacije.

Kontakt broj za narudžbu

e-mail za narudžbu

info@branitelj-eko.hr

branitelj-eko@branitelj-eko.hr

radno vrijeme

pon – pet

08:00 – 15:00 H