DOMAĆI SLAVONSKI

Slanina

Kontrolirani uzgoj i kvalitetno meso čine posebnu simfoniju okusa jednog od najpoznatijeg slavonskog prehrambenog brenda. Kušajte domaću slaninu od crne slavonske svinje uzgojene na ekološki način.

Domaća slanina

Uzgoj i prerada slanine smješteni su u samom srcu Slavonije, u Đakovu. Uz kontrolirano dimljenje i sušenje, slanina od crne slavonske svinje, postala je prava delikatesa savršenog okusa koji osvaja svako nepce.

Domaća slavonska slanina nastala je od crne slavonske svinje, poznata i kao „fajferica“ koja je uzgojena na ekološki način. Upravo kvaliteta mesa odnosno uzgoj svinja je ključan za visoku kakvoću suhomesnatog proizvoda. Nakon odabira mesa slijedi proizvodnja domaće slavonske slanine koja sazrijeva u kontroliranim uvjetima.

Velika pozornost usmjerena je na ekološki uzgoj crnih slavonskih svinja, tako da im je omogućeno nesmetano kretanje u slavonskim šumama nedaleko od Đakova, te na prehranu koja je bazirana isključivo na ekološku hranu. Svi ekološki certifikati i analize mesa koje potvrđuju ispravnost i ekološki uzgoj dostavljeni su u nastavku ili na zahtjev naručitelja, odnosno kupca. Svi proizvodi dostavljaju se u cijeloj Hrvatskoj, a za narudžbe iznad 100 kn omogućena je besplatna dostava.

Ispitivanje

Analitički izvještaj i rezultate ispitivanja slanine provodila je specijalizirana tvrtka za kontrolu robe i laboratorijska ispitivanja Inspecto d.o.o. U nastavku donosimo javni dokument o ispravnosti i kakvoći suhomesnatog proizvoda.

KONTAKT INFO

Kontaktirajte nas za sve informacije.

Kontakt broj za narudžbu

email za narudžbu

branitelj-eko@branitelj-eko.hr