DOMAĆI SLAVONSKI

Slanina

 

Kontrolirani ekološki uzgoj i kvalitetno meso čine posebnu simfoniju okusa jednog od najpoznatijeg slavonskog prehrambenog brenda.

Kušajte domaću slaninu od crne slavonske svinje uzgojene na ekološki način! 

Domaća slanina

 

Uzgoj i prerada slanine smješteni su u samom srcu Slavonije, u Đakovu. Slanina od crne slavonske svinje iz ekološkog uzgoja, postala je prava delikatesa savršenog okusa koja osvaja svako nepce.

Vrhunska kvaliteta mesa koja je rezultat ekološkog uzgoja ključna je za kakvoću gotovog proizvoda. Veliku pozornost usmjeravamo na ekološki uzgoj crnih slavonskih svinja kojima je omogućeno nesmetano kretanje u slavonskim šumama nedaleko od Đakova i osigurana prehrana bazirana isključivo na ekološku hranu.

Svi ekološki certifikati i analize mesa koje potvrđuju ispravnost i ekološki uzgoj dostavljeni su u nastavku ili dajemo na uvid na zahtjev.

Suhomesnate proizvode dostavljamo na području cijele  EU!

Naručite na mob: 0997125101

e-mail: info@branitelj-eko.hr

Ispitivanje

Analitički izvještaj i rezultate ispitivanja slanine provodila je specijalizirana tvrtka za kontrolu robe i laboratorijska ispitivanja Inspecto d.o.o. U nastavku donosimo javni dokument o ispravnosti i kakvoći suhomesnatog proizvoda.

KONTAKT INFO

Kontaktirajte nas za sve informacije.

Kontakt broj za narudžbu

radno vrijeme

pon – pet

08:00 – 15:00 h