DOMAĆA SLAVONSKA

Svinjska mast

Samo topljenjem svježeg, masnog tkiva svinja nastaje jedan od najpoznatijih slavonskih prehrambenih brendova. Kušajte domaću svinjsku mast od crne slavonske svinje uzgojene na ekološki način.

Domaća svinjska mast

Uzgoj crnih slavonskih svinja i prerada svinjske masti smješteni su u samom srcu Slavonije, u Đakovu. Uz ekološki kontroliran uzgoj svinja, domaća mast od crne slavonske svinje, postala je prava delikatesa savršenog okusa koja osvaja svako nepce.

Svinjska mast je masnoća koja se dobiva topljenjem svježeg, masnog tkiva svinja. Za domaću slavonsku mast birano je salo crne slavonske svinje, poznata i kao “fajferica” koja je uzgojena na ekološki način. Upravo kvalitetan uzgoj svinja je ključan za visoku kakvoću svinjske masti. Vrlo je važna prehrana crnih slavonskih svinja, jer svinje koje jedu prirodnu hranu i žive na poluotvorenom prostoru, daju znatno kvalitetniju mast nego ona hranjena stočnom hranom i čija je mast industrijski tretirana.

Velika pozornost usmjerena je na ekološki uzgoj crnih slavonskih svinja, tako da im je omogućeno nesmetano kretanje u slavonskim šumama nedaleko od Đakova, te na prehranu koja je bazirana isključivo na ekološku hranu. Svi ekološki certifikati i analize mesa koje potvrđuju ispravnost i ekološki uzgoj dostavljeni su u nastavku ili na zahtjev naručitelja, odnosno kupca.

Suhomesnate proizvode dostavljamo na području cijele  EU!

Naručite na mob: 0997125101

e-mail: info@branitelj-eko.hr

Ispitivanje

Analitički izvještaj i rezultate ispitivanja svinjske masti provodila je specijalizirana tvrtka za kontrolu robe i laboratorijska ispitivanja Inspecto d.o.o. U nastavku donosimo javni dokument o ispravnosti i kakvoći proizvoda.

KONTAKT INFO

Kontaktirajte nas za sve informacije.

Kontakt broj za narudžbu

e-mail za narudžbu

info@branitelj-eko.hr

branitelj-eko@branitelj-eko.hr