Viroexpo u petak 17.02.2023. u 11:00 h otvara svoja vrata posjetiteljima. Branitelj Eko izlaže svoje proizvode na otvorenju.

Ovaj naš sajam se pokazao kao pokretač gospodarskog razvoja naše županije. On je prilika za razmjenu iskustava, ideja i sklapanje poslova. Jednako tako sajam obilaze i brojni posjetitelji sa svojim obiteljima, razgledaju ponudu domaćih izlagača, ali i inozemnih. Ove godine zemlja partner sajma je Bosna i Hercegovina, a županija partner Ličko-senjska županija, a koje će se predstaviti sa svojom turističkom, eno i gastro ponudom – rekao je župan Igor Andrović, naglasivši kako je cijena sajamske ulaznice 1 euro. https://viroexpo.com.hr/2023/02/od-17-do-19-veljace-odrzat-ce-se-26-viroexpo-posjetitelje-za-ulaznicu-od-1-euro-ceka-bogat-sadrzaj-i-vise-od-500-izlagaca-na-21-tisucu-cetvornih-metara/

Branitelj Eko Hrana

U skladu s prirodom PZ Branitelj Eko iz Đakova na ekološki način uzgaja crnu slavonsku svinju ili fajfericu koja je hrvatska autohtona pasmina svinja. Potvrdu o eko uzgoju potvrđuju eko certifikati kao i dodatne analize mesa provedene od strane tvrtki za laboratorijska ispitivanja. Trenutno u ponudi nude domaće slavonske delicije: kulin, pečenica, suhi vrat, suha kobasica, slanina, buncek i mast. Iz naše ekološke proizvodnje u ponudi su i ekološki lješnjaci iz vlastitog uzgoja.

Dođite i izaberite nešto za sebe! Vidimo se 17.02.2023. u Virovitici gdje ćete imati priliku i okusiti naše delicije.