Branitelj Eko suhomesnati proizvodi ocijenjeni su izvrsnima prema posjetiteljima koji su imali priliku kušati ove delikatese. Jedan od izložbenih prostora ovogodišnjeg sajma u Virovitici kojega su krasili naši proizvodi privukao je okusom i mirisom iz srca Slavonije brojne posjetitelje koji su zastajali kušati. Bilo je tu kulina, kobasice, slanine, šunke, čvaraka, tlačenice, samo odabrane delicije.

Hvala na svim pozitivnim reakcijama i izvrsnim ocjenama koje dodjeljujete našim suhomesnatim proizvodima. Vaše nam je mišljenje dragocjeni poticaj koji nam puno znači! https://branitelj-eko.hr/suhomesnati-proizvodi/

Zahvaljujemo pokrovitelju Gradu Đakovu, kao i organizatorima sajma te svim posjetiteljima Viroexpo 2023.!

26. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, Viroexpo 2023., svečano je otvorio predsjednik Vlade Republike Hrvatske gosp. Andrej Plenković. Uz Vladu Republike Hrvatske, pokrovitelji sajma su Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo turizma i sporta. Zemlja partner sajma je Bosna i Hercegovina, a županija Ličko-senjska županija. Organizatori i pokrovitelji sajma su – Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o., a Sponzor partner su Hrvatske šume.

Sajam je održan u Virovitici 17. – 19. veljače 2023. godine, a posjetilo ga je rekordno više od 33.000 posjetitelja. Prostor Sajma od 21.000 četvornih metara ispunilo je oko 500 izlagača iz 10 zemalja.

https://viroexpo.com.hr/2023/02/pohvale-stizu-sa-svih-strana-u-tri-dana-odrzavanja-vise-od-33-000-posjetitelja-bilo-je-na-sajamskom-gradu-rekordnog-26-viroexpa/