Od 1. do 4. prosinca 2022. na Zagrebačkom velesajmu održavao se pod pokroviteljstvom predsjednika Hrvatskog sabora g. Gordana JandrokovićaMinistarstva poljoprivrede Republike Hrvatske i Grada Zagreba, CroAgro međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije i Sajmovi hrane i zdravog življenja. Svečano otvorenje održano je 1. prosinca 2022. u 11.00 sati u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma.
Sudjelovala su 292 izlagača iz 21 zemlje: Austrija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Danska, Francuska, Hrvatska, Irska, Italija, Indija, Izrael, Mađarska, Nizozemska, Njemačka, Norveška, Poljska, Portugal, SAD, Slovačka, Slovenija, Srbija, Švedska.

Zahvaljujući Ministarstvu hrvatskih branitelja koje je osiguralo izložbeni prostor, na sajmu je sudjelovalo i četrnaest braniteljskih zadruga. Bila je čast i zadovoljstvo prezentirati našu zadrugu Branitelj eko te u zajedništvu s ostalim braniteljskim zadrugama izlagati naše proizvode.

Sajmovi hrane i zdravog življenja potiču zdravi životni stil, povratak prirodi i održivom načinu života, a upravo ovi ciljevi su polazište i u središtu su ekološke djelatnosti zadruge Branitelj eko.

Zahvaljujemo Ministarstvu hrvatskih branitelja i svim posjetiteljima PZ BRANITELJ EKO!

Do viđenja!