DOMAĆA SLAVONSKA

Kulenova seka

Samo najkvalitetnije meso od crne slavonske svinje i mješavine domaćih začina čine posebnu simfoniju okusa jednog od najpoznatijih slavonskih prehrambenih brendova. Kušajte domaću kulenovu seku od crne slavonske svinje uzgojene na ekološki način.

Domaća kulenova seka

Uzgoj i prerada kulenove seke smješteni su u samom srcu Slavonije, u Đakovu. Uz kontroliran uzgoj, kulenova seka od crne slavonske svinje, postala je prava delikatesa savršenog okusa koja osvaja svako nepce.

Za domaću slavonsku kulenovu seku uvijek su birani samo najbolji komadi mesa crne slavonske svinje, poznata i kao “fajferica” koja je uzgojena na ekološki način. Upravo kvaliteta mesa odnosno uzgoj svinja je ključan za visoku kakvoću suhomesnatog proizvoda. Osim kvalitetnog mesa, domaće recepture, dodaje se i kvalitetna mješavina začina slatke i ljute mljevene paprike, soli i ostalih domaćih začina. Nakon odabira kvalitetnog mesa i mješavine začina slijedi proizvodnja domaće slavonske kulenove seke koja sazrijeva u kontroliranim uvjetima.

Velika pozornost usmjerena je na ekološki uzgoj crnih slavonskih svinja, tako da im je omogućeno nesmetano kretanje u slavonskim šumama nedaleko od Đakova, te na prehranu koja je bazirana isključivo na ekološku hranu. Svi ekološki certifikati i analize mesa koje potvrđuju ispravnost i ekološki uzgoj dostavljeni su u nastavku ili na zahtjev naručitelja, odnosno kupca. Svi proizvodi dostavljaju se u cijeloj Hrvatskoj, a za narudžbe iznad 100 kn omogućena je besplatna dostava.

Ispitivanje

Analitički izvještaj i rezultate ispitivanja kulenove seke provodila je specijalizirana tvrtka za kontrolu robe i laboratorijska ispitivanja Inspecto d.o.o. U nastavku donosimo javni dokument o ispravnosti i kakvoći suhomesnatog proizvoda.

KONTAKT INFO

Kontaktirajte nas za sve informacije.

Kontakt broj za narudžbu

email za narudžbu

branitelj-eko@branitelj-eko.hr